Onelife Multi Man: Multivitamin for Men – 60 Tablets

Onelife Multi Man: Multivitamin for Men - 60 Tablets

(3 customer reviews)

1. It is rich in 38 key ingredients including vitamins, minerals, anti-oxidants, active herbs, prebiotic & probiotic.
2. It helps in elevated energy & vitality, enhanced immunity, bone health & heart health.
3. Vitamin B complex & other nutrients improve the energy levels, memory, skin, hair health and stimulates the immune system
4. Anti-oxidants like Resveratrol, Grape seed extract, Lycopene, Green tea extract, Citrus Bioflavonoids, Ginseng, Vitamin E & Vitamin C protects from the free radical damage
5. Zinc & Vitamin C improves the immunity

 

999.00 573.85 (Inc. GST)

   Available Offers
 
  • Instant ₹50/- Off for VISA Debit / Credit Card Payments Only via Razorpay Payment Gateway.
  • Instant ₹50/- Off for UPI Payments Only via Razorpay Payment Gateway.
  • Click on this Coupon Code to avail 10% OFF on your First Order :- FIRST01.
    [Please add product to your cart first & then apply the Coupon Code]
  • Click on this CASHOFF offer & get Flat ₹250/- on Cart with a Minimum Purchase of ₹2000/-
  • Please make note that all the Products are Inclusive of all Taxes.
Product Info

Multivitamins For Men – Onelife Multi Man is rich in 38 key ingredients including, vitamins, minerals, active herbs, antioxidants, pre & probiotics. It helps to fulfil the micro-nutrients requirements of active men that are missing in today’s fast-paced lifestyle and helps improve metabolism, stamina and strengthens immunity. It also promotes vitality in men and is a must for Today’s Multifaceted Man. It is specially formulated for the active man in you and takes care of your daily nutrition requirement along with energy and immunity-boosting properties.

Benefits

1. It is rich in 38 key ingredients including vitamins, minerals, anti-oxidants, active herbs, prebiotic & probiotic.
2. It helps in elevated energy & vitality, enhanced immunity, bone health & heart health.
3. Vitamin B complex & other nutrients improve the energy levels, memory, skin, hair health and stimulates the immune system.
4. Anti-oxidants like Resveratrol, Grape seed extract, Lycopene, Green tea extract, Citrus Bioflavonoids, Ginseng, Vitamin E & Vitamin C protects from the free radical damage.
5. Zinc & Vitamin C improves the immunity.
6. CoQ10 & Omega 3 fats have protective cardiovascular health benefits.
7. L-Arginine & Korean Ginseng improves the blood circulation & stamina.

Omega 3 Fatty Acid (Flax Seed Powder), Fructo Oligosaccharides, Calcium, Grape Seed Extract, L-Arginine, Vitamin C, Korean Ginseng, Ginkgo Biloba, Green Tea Extract, Niacinamide, Coenzyme Q10, Vitamin E, Ferrous Fumarate, Zinc Sulphate, Lycopene, Citrus Bioflavonoids, Inulin, Resveratrol 1%, Magnesium Sulphate, Lactic Acid Bacillus, Pantothenic Acid, Wheat Germ Oil, Lutein 6%, Thiamine Mononitrate , Riboflavin, Manganese Sulphate , Vitamin A (Acetate), Pyridoxine Hcl, Biotin, Vitamin D2, Folic Acid, Copper Sulphate, Potassium Iodide, Chromium Picolinate, Sodium Selenite, Sodium Molybdate, Methylcobalamin Precursor And Phosphorus

For adults, take one tablet daily, preferably with a meal or as suggested by healthcare professional.

This product is not intended to diagnose, prevent, treat or cure any disease. The product should not be used as a substitute for varied meal. If you are taking any medication or planning any medical procedure, consult your doctor before use.

1. Do I need to consume multivitamins daily?

Ana: Multivitamins help to fulfill the nutritional gap in your daily diet. Therefore, vitamin supplements are the way forward and their daily inclusion in diets ensures that you are meeting the daily nutritional requirements & supports overall well-being and routine body functions.

2. What is the role of minerals in the body?

Ans: Minerals play a pivotal role in the overall growth and development of the human body. Just like the Vitamins, these essential micronutrients play a variety of functions from building strong bones to supporting routine body process to maintaining a stable Heart Beat.

3. What are the symptoms of vitamins and minerals deficiency?

Ans: Some of the symptoms of vitamins and minerals deficiency include:
Lack of energy
Weak Immune System
Prone to Diseases
Cramps
Poor Digestive Health
Hair-fall, etc.

4. What does Onelife Multiman consists of? OR What are the main ingredients in Onelife Multiman?

Ans: OneLife Multiman is enriched with some of the best ingredients coupled with a unique blend of 38 scientifically studied highly potent ingredients that helps to fulfill the micro nutrient requirements of active men. Ingredients in the formulation include Vitamins, Minerals, Active herbs, Prebiotics & Probiotics, Antioxidants that are known to provide multiple health benefits related to improving metabolism, immunity, stamina & overall wellbeing.

5. What are the functions of Onelife Multiman OR What are the health benefits of Onelife Multiman?

Ans: The ingredients in Onelife Multiman are known to have the following benefits among many:
Improves Stamina
Enhances Immunity
Delays Ageing
Improves cellular functions
Gut health
Antioxidant support

6. Why should you choose Onelife Multiman?

Ans: Onelife Multiman is a unique formulation of scientifically studied highly potent 38 key ingredients that helps to fulfill the micro nutrient requirements of active men. Ingredients in the formulation are known to improve metabolism, immunity & stamina, etc. This product is formulated in compliance with the Indian regulatory guidelines & is manufactured in GMP, HACCP, ISO certified facilities.

7. Is Onelife Multiman of good quality?

Ans: Quality has no compromise and we at Onelife believe in the same. Onelife Multiman is a Perfect Blend of Science & Nature with Scientifically Studied Ingredients, Complies to regulatory standards, manufactured in GMP, HACCP & ISO Certified Facilities. It has also been tested for microbial parameters and heavy metals from an NABL laboratory ensuring it is meeting the highest quality standards.

8. How to consume Onelife Multiman?

Ans: For adults take one tablet daily, preferably with a meal or as suggested by the healthcare professional.

9. Are there any side effects of Onelife Multiman?

Ans: No. There are no side effects of this product. All the ingredients are scientifically studied & the dosages are in compliance with the regulatory guidelines, therefore it is safe for long term consumption. Only adults above 18 yrs of age should consume the product. In case of any medical condition or if you are planning to undergo any medical procedure, consult your doctor before using and supplement.

10. When can I get to see results?

Ans: The results may vary from person to person depending on their nutritional status of their diet. To see best results, it is recommended to consume the product daily for minimum 3 months along with a balanced diet and healthy lifestyle.

Multivitamins For Men – Onelife Multi Man is rich in 38 key ingredients including, vitamins, minerals, active herbs, antioxidants, pre & probiotics. It helps to fulfil the micro-nutrients requirements of active men that are missing in today’s fast-paced lifestyle and helps improve metabolism, stamina and strengthens immunity. It also promotes vitality in men and is a must for Today’s Multifaceted Man. It is specially formulated for the active man in you and takes care of your daily nutrition requirement along with energy and immunity-boosting properties.

Additional information

Dimensions 5 × 5 × 11 cm
  • Shivam Singhal

    Great product!

  • Dominique

    Hey there, I think your blog might be having browser compatibility
    issues. When I look at your blog in Ie, it looks fine but when opening in Internet
    Explorer, it has some overlapping. I just wanted to give you a quick
    heads up! Other then that, superb blog!

    • onelife-admin

      Hello,

      We appreciate you making the Time & Effort to inform us about this Issue. We have reported this issue & resolve this ASAP.

      Thank You & Regards,
      Onelife Team.

  • Jayesh Pandit

    It is really one of the very effective Multivitamin-Multimineral supplement. In fact it is one of the rarest multivitamin having brain related supplement(OMEGA 3).
    It helps in energizing the body and brain as a whole. I have been using this for more than 1.5 yrs now.

Add a review

  • Sign up
Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.
0
Your Cart