Onelife Multi Woman : Multivitamin For Women – 60 Tablets

Onelife Multi Woman : Multivitamin For Women - 60 Tablets

1. It is rich in 29 key ingredients including vitamins, minerals, active herbs, Omega 3 fats & Prebiotic fibre
2. It helps in boosting energy, balancing hormones, enhancing immunity & supporting bone health
3. Vitamin B complex improves the energy levels, memory, skin, hair health and stimulates the immune system
4. Anti-oxidants like Resveratrol, Grape seed extract, Lutein,Green tea extract, Alpa lioic acid, Ginseng, Vitamin E & Vitamin C protects from the free radical damage.
4.Curcumin helps in protecting the heart & reducing the pain related to chronic inflammation.
5 Omega 3 fats, Rosemary extract, Ginkgo Biloba, L-Arginine improves the blood circulation & balances the hormones

999.00 573.85 (Inc. GST)

   Available Offers
 
  • Instant ₹50/- Off for VISA Debit / Credit Card Payments Only via Razorpay Payment Gateway.
  • Instant ₹50/- Off for UPI Payments Only via Razorpay Payment Gateway.
  • Click on this Coupon Code to avail 10% OFF on your First Order :- FIRST01.
    [Please add product to your cart first & then apply the Coupon Code]
  • Click on this CASHOFF offer & get Flat ₹250/- on Cart with a Minimum Purchase of ₹2000/-
  • Please make note that all the Products are Inclusive of all Taxes.
Product Info

Onelife Multi Woman – Multivitamin For Woman  is a combinations of vitamins, minerals, active herbs, omega 3 fats and Prebiotic fiber. It fulfills micronutrient deficieny in active woman. Together with B complex and essential nutreints, it improves metabolism, stamina and strengthens immunity.

 

Benefits

1. It is rich in 29 key ingredients including vitamins, minerals, active herbs, Omega 3 fats & Prebiotic fibre
2. It helps in boosting energy, balancing hormones, enhancing immunity & supporting bone health
3. Vitamin B complex improves the energy levels, memory, skin, hair health and stimulates the immune system
4. Anti-oxidants like Resveratrol, Grape seed extract, Lutein,Green tea extract, Alpa lioic acid, Ginseng, Vitamin E & Vitamin C protects from the free radical damage.
4.Curcumin helps in protecting the heart & reducing the pain related to chronic inflammation.
5 Omega 3 fats, Rosemary extract, Ginkgo Biloba, L-Arginine improves the blood circulation & balances the hormones

Omega 3,Rosemary Powder, Alpha Lipoic Acid,Vitamin A, Folic Acid, Biotin, Vitamin B1, Vitamin B6, Vitamin B12, Vitamin C, Vitamin D2, Niacinamide, Vitamin E, L-Carnitine, Green Tea Extract, Dl-Methionine, Curcumin, Zinc Sulphate, Lycopene 6%, Soya Isoflavones, Resveratrol, Citrus Bioflavonoids, Ferrous Fumarate, Magnesium Sulphate, Manganese Sulphate, Riboflavin, Cupric Sulphate, Selenium, Chromium Chloride

For adults, take one tablet daily, preferably with a meal or as suggested by healthcare professional

This product is not intended to diagnose, prevent, treat or cure any disease. The product should not be used as a substitute for varied meal. If you are pregnant, nursing, taking any medication or planning any medical procedure, consult your doctor before use.

1. Do I need to consume vitamins daily?

Ans: A New You with vigour, vitality, energy strength and stamina. Yes, vitamins are an absolute essential requirement for maintaining overall well-being and routine body functions.

2. What is the role of minerals in the body?

Ans: Playing a pivotal role in the overall growth and developments of the human body, minerals are an essential necessity that plays a variety of functions from building strong bones to maintaining a stable Heart Beat. Let’s live it right with our Vitamins & Minerals and experience an array of good health.

3. What are the symptoms of vitamins and minerals deficiency?

Ans: Some of the symptoms of vitamins and minerals deficiency include:
• Lack of energy
• Weak Immune System
• Prone to Diseases
• Cramps
• Fatigue

4. What does Onelife Multiwoman consists of? OR What are the main ingredients in Onelife Multiwoman?

Ans: A rich blend of 29 scientifically studied highly potent vital key ingredients for the Bold Liberated & Active woman which helps to fulfill the micro nutrient requirements of active women. The ingredient mix includes Vitamins, Minerals, Active herbs, Omega 3 fats that are known to provide multiple health benefits related to improving metabolism, immunity & stamina.

5. What are the functions of Onelife Multiwoman OR What are the health benefits of Onelife Multiwoman?

Ans: The most crucial and vital ingredients in Onelife Multiwoman are known to promote and are a source of the following benefits:
• Improves Stamina
• Enhances Immunity
• Delays Ageing
• Improves cellular functions

6. Why should you choose Onelife Multwoman?

Ans: Onelife Multiwoman is for the Bold, young & liberated woman who knows her goals and strives for her aspirations. It’s for the Active woman who is aware and takes care of her health. A unique formulation of scientifically studied highly potent 38 key ingredients that helps to fulfil the micro nutrient requirements of active women. Ingredients in the formulation improve metabolism, immunity & stamina.

7. Is Onelife Multiwoman of good quality?

Ans: Onelife Multiwoman is a Perfect Blend of Science & Nature with Scientifically Studied Ingredients, Complies to regulatory standards, manufactured in GMP, HACCP & ISO Certified Facilities. It has also been tested for microbial parameters and heavy metals from an NABL laboratory ensuring it is meeting the highest quality standards. Trust Us and Believe us to witness the change!

8. How to consume Onelife Multiwoman?

Ans: For adults take one tablet daily, preferably with a meal or as suggested by the healthcare professional.

9. Are there any side effects of Onelife Multiwoman?

Ans: No. There are no side effects of this product. All the ingredients are scientifically studied & the dosages are in compliance with the regulatory guidelines, therefore it is safe for long term consumption. Only adults above 18 yrs of age should consume the product. In case of any medical condition or if you are planning to undergo any medical procedure, consult your doctor before use.

10. When can I get to see results?

Ans: To see best results, it is recommended to consume the product daily for minimum 3 months along with a balanced diet and healthy lifestyle.

Onelife Multi Woman – Multivitamin For Woman  is a combinations of vitamins, minerals, active herbs, omega 3 fats and Prebiotic fiber. It fulfills micronutrient deficieny in active woman. Together with B complex and essential nutreints, it improves metabolism, stamina and strengthens immunity.

 

Additional information

Dimensions 5 × 5 × 11 cm

There are no reviews yet.

Be the first to review “Onelife Multi Woman : Multivitamin For Women – 60 Tablets”

  • Sign up
Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.
0
Your Cart