Onelife Apple Cider Vinegar : With Mother – 500 ml

Onelife Apple Cider Vinegar : With Mother - 500 ml

(10 customer reviews)

1.Made of Himalayan apple
2. Vinegar improves digestion
3. It helps in weight management
4. Help maintain blood sugar after meals
5. Improves hair and skin texture

349.00 309.35 (Inc. GST)

   Available Offers
 
  • Instant ₹50/- Off for VISA Debit / Credit Card Payments Only via Razorpay Payment Gateway.
  • Instant ₹50/- Off for UPI Payments Only via Razorpay Payment Gateway.
  • Click on this Coupon Code to avail 10% OFF on your First Order :- FIRST01.
    [Please add product to your cart first & then apply the Coupon Code]
  • Click on this CASHOFF offer & get Flat ₹250/- on Cart with a Minimum Purchase of ₹2000/-
  • Please make note that all the Products are Inclusive of all Taxes.
Product Info

Onelife Apple Cider Vinegar is made from the juice of delicious Himalayan apples known for its wholesome and lasting relief. The Mother Culture is believed to be rich in health-boosting natural protein, healthy bacteria and acetic acid and is good for gut health. it is also raw, unpasteurized & unfiltered so it’s as good as farm to the table which makes it your ideal buddy for managing your weight and maintaining blood sugar levels.

Benefits

1.Made of Himalayan Apple
2. Vinegar improves digestion
3. It helps in weight management
4. Help maintain blood sugar after meals
5. Improves hair and skin texture
6. “”The mother culture”” helps in the growth of good bacteria which is beneficial for gut health
7. Its raw, unpasteurized and unfiltered.
8. Helps with your weight loss routine.

Pure Apple Juice Fermented To 5% Acidity

Take 1-2 teaspoons of Apple Cider Vinegar in 1 cup of warm water preferably on an empty stomach in the morning or before a meal.

This product is not intended to diagnose, prevent, treat or cure any disease. If you are taking any medication or planning any medical procedure, consult your doctor before use.

1. What is Apple Cider Vinegar used for?

ANS: Apple cider vinegar is used to help in managing obesity, diabetes, problems related to hair and skin and other conditions. While Cooking and in recipes, apple cider vinegar is used as a flavoring agent or taste enhancer.

2. What does apple cider vinegar do to your body?
ANS: Apple cider vinegar has a plethora of benefits and is known to have antimicrobial and antioxidant properties. Various scientific researches suggest that it may offer health benefits, such as aiding weight loss, reducing cholesterol, lowering blood sugar levels and improves hair & skin health.

3. What is Mother Culture or Mother?

ANS: “The mother” simply means strands of protein- like molecules that contain beneficial probiotics and enzymes that provide a wide range of health benefits. It is a cloudy substance that is seen floating in the vinegar. Sedimentation of “mother” in the ACV is a natural phenomenon and an indication of purity of the ingredients used.

4. How is Onelife Apple Cider Vinegar special?

ANS: Right from the Lap of Nature and in its purest form, Onelife’s Apple Cider Vinegar is raw, natural and made from the finest cold pressed-juice of delicious Himalayan Apples.
It is unfiltered, preservative-free, unpasteurized Vinegar that is enriched with the ” Mother” and consists of strains of good bacteria & enzymes, that retains the beneficial ingredients and provides enhanced health benefits.

5. What are the benefits of Onelife Apple Cider Vinegar?

ANS: The umpteen health benefits of Onelife Apple Cider Vinegar are :
Boosts immunity
Helps in managing blood sugar levels
Improves digestion
Improves hair health and nourishes scalp.

6. How to use Onelife Apple Cider Vinegar?

ANS: Easy to use and without any hassles, Onelife’s Apple cider vinegar can be consumed in many different forms. Take 1-2 teaspoons of Apple Cider Vinegar in 1 cup of warm water preferably on an empty stomach in the morning or before a meal. You can also add Apple Cider Vinegar to your salads and other recipes as a taste enhancer.

7. Does it help in Weight Loss?

ANS: Yes, Onelife Apple Cider Vinegar may help in weight loss along with a balanced diet, regular exercise and a healthy lifestyle.

8. Is it beneficial for gut health?

ANS: Onelife Apple Cider Vinegar is made from delicious Himalayan apples with the goodness of mother culture which helps in the growth of good bacteria and acetic acid which is beneficial for gut health.

9. Is Onelife Apple Cider Vinegar a Diluted one?

ANS: Onelife Apple Cider Vinegar is raw, unfiltered and unpasteurized that needs to be diluted with water before consumption.

10. Does it contain sugar?

ANS: No, Onelife Apple Cider Vinegar does not contain any kind of added sugar. It is pure vinegar.

11. Is Onelife Apple Cider Vinegar packed in glass or plastic bottle ?

ANS: For us your health comes first. Onelife Apple Cider Vinegar is packed in a glass bottle and is safe for consumption, since plastic might react with the acids present in the mother, spoil the vinegar and make it harmful for consumption.

Onelife Apple Cider Vinegar is made from the juice of delicious Himalayan apples known for its wholesome and lasting relief. The Mother Culture is believed to be rich in health-boosting natural protein, healthy bacteria and acetic acid and is good for gut health. it is also raw, unpasteurized & unfiltered so it’s as good as farm to the table which makes it your ideal buddy for managing your weight and maintaining blood sugar levels.

  • S. Chedha

    It is really a valuable product

  • Akruti .S

    The main reason I bought it was – Raw, Unfiltered, Unpasteurized , No added sugar, No preservative, along with the presence of the mother in it. They delivered me within time and I found this product very good. Price is also reasonable when you compare with other Apple cider Vinegar. As we all know that Apple Cider Vinegar helps to regulate blood sugar levels, Enhance Weight Loss, Lowers Cholesterol, Improves Skin Health, Reduces Blood Pressure, Relieves symptoms of Acid Reflux, Boosts gut health and soothes sunburns. This product is one of the best products I came across.

    Glass Bottle is quite classy and product is also very nice.

  • Harshil Mahajan

    I have had used this brand’s product and as always I am quite satisfied with it. There aren’t many Apple Cider Vinegar in the market which is Raw, Unfiltered as well as Unrefined and thus One Life comes as a clear choice.
    Apple Cider Vinegar has multiple health benefits and is very beneficial for day to day use. It can also be used as salad dressing like normal (white) vinegar.

    There are many benefits for apple cider vinegar. ✔️
    1. High in acetic acid, with potent biological effects.
    2. Can kill many types of harmful bacteria.
    3. Lowers blood sugar levels and fights diabetes.
    4. Helps you lose weight and reduces belly fat.
    5. Lowers cholesterol and improves heart health.
    6. Works as Teeth Whitener
    7. Immproves Digestion
    8. Clears Throat
    9. Bad Breath Preventor
    10. Hair Conditioner

  • Mayank chauhan

    The product is very effective. My mom have diabates and he this product is very helpful for control that also i have kidney stone and it was very effective for that…

  • Raman

    Must have for Everyone.
    A very good product in the area of health without side effects.

  • Afrin A.

    Great Quality!

  • MukuL mahajan

    Very happy with this product
    Its realy nyc

  • Alpa

    I made a right decision of buying this product….. Awesome Apple cider at a reasonable price…. Worth a try….best in range

  • seema sharma

    A must try one

  • YASH AMOL BHAT

    Good for wieght loss fat loss and helped me to be fit and feel good i have suggested to my friends and family

Add a review

  • Sign up
Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.
0
Your Cart