Onelife Monofloral Manuka – 250g

Onelife Monofloral Manuka - 250g

(6 customer reviews)

1. Manuka honey is rich in actives like hydrogen peroxide, methylglyoxal and dihydroxyacetone which impart it excellent antibacterial properties
2. It has higher nutrients such as amino acids, calcium, magnesium, manganese, copper, potassium, zinc as compared to regular honey.
3. It improves immunity, boosts metabolism and reduces inflammation
4. Due to high antibacterial properties, it is used for healing wound, treating sore throat, acid reflux and other digestive issues
5. This Premium Honey is the best immunity booster in any season

 

3,999.00 2,183.85 (Inc. GST)

   Available Offers
 
  • Instant ₹50/- Off for VISA Debit / Credit Card Payments Only via Razorpay Payment Gateway.
  • Instant ₹50/- Off for UPI Payments Only via Razorpay Payment Gateway.
  • Click on this Coupon Code to avail 10% OFF on your First Order :- FIRST01.
    [Please add product to your cart first & then apply the Coupon Code]
  • Click on this CASHOFF offer & get Flat ₹250/- on Cart with a Minimum Purchase of ₹2000/-
  • Please make note that all the Products are Inclusive of all Taxes.
Product Info

Onelife Monofloral Manuka Honey is sourced wild, pristine manuka forest from New Zealand is UMF 5+ certified. UMF is a grading system to measure antibacterial properties of the most common marker of manuka honey and we score 5+. This Premium Honey is the best immunity booster in any season is specially imported from New Zealand for its amazing medicinal properties.

Benefits

1. Manuka honey is rich in actives like hydrogen peroxide, methylglyoxal and dihydroxyacetone which impart it excellent antibacterial properties
2. It has higher nutrients such as amino acids, calcium, magnesium, manganese, copper, potassium, zinc as compared to regular honey.
3. It improves immunity, boosts metabolism and reduces inflammation
4. Due to high antibacterial properties, it is used for healing wound, treating sore throat, acid reflux and other digestive issues
5. This Premium Honey is the best immunity booster in any season
6. It is specially imported from New Zealand for its amazing medicinal properties.

Raw Unpasteurized Manuka Honey.

Use as per taste

This product is not intended to diagnose, prevent, treat or cure any disease. Crystallization of honey is a natural phenomenon. Liquefy it back by placing it in warm water. Not to be given to children one year or younger.

1. What is Manuka honey?

ANS: Manuka Honey is the nectar for good health, right from the lands of New Zealand which is made by the bees that pollinate the flowers of the Manuka bush. A unique taste that one shall definitely relish and coupled with anti- bacterial properties, making it a 100 % pure, natural product and sets it apart from traditional honey.

2. What is UMF rating?

ANS: UMF stands for Unique Manuka Factor. The UMF rating is a grading system to measure the anti-bacterial properties of the most common marker of Manuka honey. It is a complex scale to identify the authenticity & purity of Manuka Honey.

3. What are the health benefits of Manuka honey?

ANS: Manuka Honey is considered to be a versatile ingredient in the kitchen that is suitable not only for raw consumption and cooking, but also for hair, skin and overall wellbeing. Onelife’s Manuka Honey has a smooth texture, rich sweet taste and a warm undertone which aids digestion, boosts immunity, prevents oral Infections, promotes faster wound healing, has antiviral, anti-inflammatory & antioxidant benefits, eases a sore throat, prevents tooth decay and is a natural sweetener, a healthier substitute to sugar.

4. Why should you choose Onelife Manuka honey?

ANS: Onelife’s Monofloral Manuka Honey meets international UMF standards, that makes it a superior quality honey and embodies the very essence of the wild, pristine Manuka forest from New Zealand. It is a Natural Immunity and digestive system booster, that has a relinquishing taste and is a treat for every occasion.

5. Why Manuka honey is expensive compared to normal honey?

ANS: The Manuka bush doesn’t grow everywhere, which is why Manuka honey is so rare and expensive. And the only known countries this Manuka plant grows in are New Zealand and Australia. Manuka bush is also extremely sensitive to weather conditions and very limited amount is produced every year. International UMF rating assures that the honey is of superior quality. Also, Manuka honey is known to have countless health benefits, making it valuable and premium.

6. Can children take Manuka honey?
ANS: Honey is a healthy alternative to children’s sugar cravings and and has multiple health benefits. It is recommended for children of age group 2 yrs+.

7. How to consume Manuka honey?

ANS: To reap the benefits of Onelife Monofloral Manuka Honey, you should consume 1 to 2 tablespoons each day. Adding honey to your daily diets will make your food healthier & tastier.

8. Does Manuka honey expire?

ANS: Honey doesn’t really expire. Just as wine doesn’t age, so does our honey and it is an eternal timeless classic, that it remains as good as it was, when it was extracted. Although it is advisable to store it properly (out of direct sunlight, not exposed to direct heat and isn’t frozen) and consume it within the best before date as mentioned on the pack.

9. Why is the colour & texture of Manuka Honey different from other honeys?

ANS: The nectar meant for Manuka honey is extracted from the Manuka plant. Hence, the colour of Manuka honey is a bit dark or just more pigmented compared to the general honey colour. Manuka honey is also thicker in texture.

Onelife Monofloral Manuka Honey is sourced wild, pristine manuka forest from New Zealand is UMF 5+ certified. UMF is a grading system to measure antibacterial properties of the most common marker of manuka honey and we score 5+. This Premium Honey is the best immunity booster in any season is specially imported from New Zealand for its amazing medicinal properties.

  • RV

    I love this honey! I bought it because of all the beneficial health properties it has. The texture is different from regular honey and the taste is a bit stronger but i like it more than regular honey.I’ll use it in my tea before going to bed or even eat a spoon of it i recommend trying this although expensive.This is my favourite honey and I enjoy it a lot. Great quality and a good quality indeed.

  • Meet Shah

    manuka honey is one of sweetest honey i have ever taste….

  • Sonika

    I have been buying and trying Manuka honey for years and I can tell when you said quality it’s Manuka and it’s New Zealand the honey and the country is both knowing for quality. The taste, the texture, the look and the benefits is outstanding. Don’t ever buy any honey but buy only Manuka honey. I tried other Manuka honey from other suppliers but New Zealand honey co is totally different and the best.

  • Singh

    I am very happy with my honey. I have tried other brand that claim high Kfactors but now that I’ve tried this honey, I understand the importance and see the difference of a high UMF grade. I use Manuka honey medicinally for all kinds of skin issues, throat issues, it boosts immunity and help gut and acid reflex. Basically miracle honey, spendy but it’s your body.

  • Mahi

    Value for Money.

  • Akruti Ahuja

    Initially was searching for a product to help with wound healing, found Manuka honey. It worked, the honey reduced my healing time by about 40%. After further research decided to try and drink it in my tea to help reduce my chronic cough. Amazing, within a week my cough disappeared. Tried 2 different prescription medications and an inhaler. The meds worked only when taking, cough returned once I completed the prescribed dose. Went to a Pulmonologist, was given a inhaler which didn’t work. Testing confirmed that I did not have COPD. Since the Manuka honey stopped my cough, it was determined my condition was due to Allergies. Now I have a cup of tea with Manuka honey every day. But in order for the honey to provide the benefits, it must be rated, at a minimum, 10+ UMF or 256+ MGO. When I tried a lower rated Manuka honey my cough returned. What a relief to find natural solutions that work.

Add a review

  • Sign up
Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.
0
Your Cart